Privát partik

Stílus és könnyedség  
A gondoskodás felsőfoka...
       
Meghitt családi ünnepeink, kerti partik, baráti összejöveteleink... Életünk, legszemélyesebb pillanatainak megszervezése a vendéglátó részéről nagyfokú rátermettséget, körültekintést, energiát igényel, és nem utolsó sorban rengeteg idő ráfordítását követeli.

Jó minőségű alapanyagok beszerzése, a vendégek különböző igényeit kielégítő ételek sikeres elkészítése, az italok házhoz szállítása, a helyszín megfelelő berendezése, nagyobb létszám esetén az egységes megjelenést biztosító étkészlet, a dekoráció, a hangulatos világítás, a teljes rendezvény zökkenőmentes levezénylése, ...röpke ízelítő azokból az elvárásokból, amelynek egy vendéglátónak meg kell felelnie!(Ilyenkor mindenki azt szeretné, hogy 48 órából álljon egy nap, de gyakran még ez sem elég.  (A sütéssel bajlódunk, miközben kedves barátunk egy ital mellett szeretne beszélgetni velünk.  Nincs időnk odafigyelni a nagyi régi történeteire, mert elfogytak a tiszta tányérok. Rájövünk, hogy az eddig hatalmasnak hitt hűtőnkben nem fér el torta, a fagylalt, az édesség.) Mire kiszolgáljuk vendégeinket végképpen kimerülünk. És a végén mindig eszünkbe jut, hogy elfelejtettünk valamit!)     

A CulinArt szolgáltatás segítségével a szervezői munka könnyedebbé válik!
Gondoskodjon szeretteiről, hogy mi is gondoskodhassunk Önről!

Mi levesszük válláról a szervezés terhét, hogy vendégeivel együtt felhőtlenül szórakozhasson! Képzelje el a tökéletes partit, és mi megvalósítjuk Önnek! Kedvező áron biztosítjuk a teljes kivitelezést, a minőségi eszközöket, az ismerősöket elkápráztató gasztonómiai meglepetéseket!

 

Céges rendezvények
Privát partik
Protokoll események
Esküvők
Club Culinart